University College West Flanders (HOWEST)

Howest er lokalisert i to idylliske byer i Belgia – Brugge og Kortrijk. Kort vei til storbyer som Brussel, Amsterdam og Paris og et godt utbygget kurstilbud på engelsk gjør Howest til en attraktiv høyskole. Det engelske kurstilbudet består blant annet av økonomi og ledelsesfag, design og kommunikasjon samt IT.

Avtaletype: Erasmus
Land: Belgia
Institusjonens hjemmeside: Howest
Kurskatalog: Kurskatalog på engelsk
Til inspirasjon:

howest

Antall plasser

Erasmus+

3 semesterplasser for studenter innenfor studieretningene BA økonomi/administrasjon/ledelse og reiseliv

Kurskatalog

Kurskatalog over engelskspråklige programmer finner du her.

Opptakskrav

Studenter på bachelornivå kan søke. Ingen absolutte karakterkrav, Ingen absolutte språkkrav.  Levert karakterutskrift og søknadsbrev innen fristen.

Engelsk (semesterprogrammer), ellers flamsk.

Klikk her for informasjon om hvordan søke utveksling.

Kandidatene blir vurdert og rangert.

Intern frist USN er:

• 1. februar for kommende høstsemester
  • 15. september for kommende vårsemester

Frist for å søke til Howest er medio junifor høstsemesteret og medio november for vårsemesteret.

Skolepenger/finansiering

Semesterstudier ved Howest kan støttes av Lånekassen med utdanningslån/stipend og reisestøtte så lenge det er forhåndsgodkjent av USN. Mer informasjon .

Godkjenning av studiepoeng

30 ECTS tilsvarer 30 studiepoeng ved USN.

Semesterinndeling

• Semester 1: medio september - medio januar
  • Semester 2: primo februar - medio juni

Bolig

Du er selv ansvarlig for å skaffe bolig. Du kan søke studentbolig via Howest.

Forsikring/vaksiner

Med europeisk helsetrygdkort er du dekket gjennom Folketrygden. Mer informasjon på nettsidene til HELFO. Som utreisende student er det også viktig å ha . Vaksiner er ikke nødvendig.

Det er ikke nødvendig med visum.

Praktisk info om utveksling