Avlyst - USNexpo 2020 i Porsgrunn

Nyskaping, ingeniørkunst og spennende teknologi vises under USNexpo 2020. I år arrangeres den store teknologimessen 27. mai.

27 May

Praktisk informasjon

Ingeniørstudenter viser frem hva de har jobbet med på Rec Solars produksjonsrobot under USNexpo 2018 i PorsgrunnIngeniørstudentene Fridtjof, Kenneth og Arild viser hva de har jobbet med på Rec Solars produksjonsrobot under USNexpo i Porsgrunn i fjor.

La deg inspirere og begeistre av ingeniørkunst, nyskaping og spennende teknologi når flere hundre snart ferdige ingeniørstudenter viser «hva de er gode for».

Imponerende stands

Ingeniørstudentene gleder seg til å vise hva de har utviklet, og hovedprosjektene presenteres på ulike stands på campus gjennom hele denne dagen.

Om USNexpo

Teknologimessen USNexpo er et av årets høydepunkter hvor du får se resultatene av intenst, kreativt og faglig arbeid fra våre ingeniørstudenter. Messen skal vekke nysgjerrighet hos både potensielle arbeidsgivere, fremtidige studenter og publikum generelt.

USNexpo er spesielt tilrettelagt for distriktets arbeidsliv. De fleste av prosjektene er utført på oppdrag fra eksterne oppdragsgivere, som viser at Universitetet i Sørøst-Norge har nær kontakt og godt samarbeid med industri og næringsliv.

Messen arrangeres også ved campusene Vestfold og Kongsberg.

Velkommen til en spennende arena for teknologiprat, idéutveksling og teknologiske nyvinninger.