Digital skrivekveld

Velkommen til Digital skrivekveld på Zoom! USNBiblioteket inviterer til en kveld med foredrag om skriveprosessen, digital studieteknikk og mindfulness, samt veiledning i referansehåndtering og "Shut up and write" på Zoom. Bli inspirert og kom i gang med skrivingen!

• Dato: 29. oktober 2020
  • Tid: kl. 15.00 - 20.00
  • Sted: Webinar, På nett (Zoom og Vimeo)

• Foredragene kan ses på biblioteket Campus Porsgrunn, eller du kan følge med på USNs livesending.

Arrangementet er forbeholdt studenter og ansatte ved USN.

Lenke til Zoom kommer.

Kl. 13.00-14.00 - Kurs: Introduksjonskurs i EndNote (Påmelding via lenken)

Vibeke Saltveit, Spesialbibliotekar, Campus Vestfold

Kl. 14.00-14.30 - Kurs: Hvordan bruke Word for oppgaveskriving (Påmelding via lenken)

Ingrid Aksnes Bråthen, Spesialbibliotekar, Campus Porsgrunn

Kl. 15:15-15:45 - Foredrag: Fra kaos til struktur – hvordan komme i gang med skriveprosessen

Anne Sandnes, Programleder ved Grunnskolelærerutdanningen, Campus Porsgrunn

Kl. 15:45-16:15 – Foredrag: Studieteknikk i en digital verden - Når glattkjøringa er en podkast og oppkjøringa er på Zoom

Steinar Vikholt, Universitetslektor ved Fakultet for helse- og sosialvitenskap, Campus Porsgrunn

Kl. 16:15-17.00 – Foredrag: Mindfulness og stressmestring

Pernille Astrup, Studentprest, Avdeling for utdanning og studiekvalitet, Campus Vestfold

Kl. 15.00-20.00 Drop-in veiledning (Zoom)

Våre bibliotekarer gir veiledning i referansehåndtering, EndNote, Zotero og Word på Zoom.

Kl. 15.00-20.00 Shut up and write (Zoom)

Som navnet tilsier skal man være stille og skrive, henholdsvis med 45 minutter skriving og 15 minutters pause og samtale. Shut up & write er ikke et kurs - men heller dedikert tid til skriving. På Zoom får studenter fra alle campus mulighet til å delta i skrivefellesskapet, uansett hvor du er!

Det er ingen krav om at deltager må være med på hele skrivekveld for å kunne delta på kurs, foredrag eller benytte seg av drop-in veiledning. Man kan være med på så lite eller så mye av skrivekvelden man ønsker!