Inspirasjonsdagen – Jenter og teknologi

Studerer teknologi ved USN
Studenter ved bachelor i informatikk og automatisering
Student ved et av våre teknologistudier

Er du nysgjerrig på utdanning innenfor teknologi og realfag? Er du jente i videregående skole? Da er du hjertelig velkommen til inspirasjonsdagen Jenter og teknologi 2019 i Horten!

• Dato: 7. februar 2019
  • Tid: kl. 10.00 - 13.00
  • Sted: Campus Vestfold, Bakkenteigensalen

Vi har et fullspekket program med spennende rollemodeller og eksempler fra arbeidslivet innenfor teknologi. Arrangementet er for jenter som ønsker å bli motivert og inspirert til å velge realfag- eller teknologiutdanning og ønsker å gjøre en forskjell!

Konferansier Loni Bjerkholt-Pedersen leder dagen der du blant annet får møte Anne Lise Waal. Hun er CEO i Attensi som jobber med 3D-simulering og spillteknologi for å hjelpe bedrifter med realistiske situasjoner i virtuell virkelighet.

Påmelding

Vi ønsker at dere melder dere på klassevis – slik at en ansvarlig i hver klasse, for eksempel læreren – tar kontakt med oss og melder på alle aktuelle jenter.

Deretter vil vi organisere busstransport etter behov.

Påmelding sendes på e-post til Sanda.Knutson@usn.no.

Nito logo
NOH Logo