Lansering av USN-tidsskriftet Human Rights Education Review

USN lanserer sitt første, internasjonale tidsskrift.

Praktisk informasjon

Et helt nytt, internasjonalt, digitalt og fritt tilgjengelig tidsskrift har sett dagens lys: Human Rights Education Review (HRER). Første nummer kom ut allerede i juni.

Tidsskriftet presenterer forskning og kritisk tenkning knyttet til menneskerettigheter slik de praktiseres, undervises, læres og utvikles innen utdanning, lov, politikk og menneskerettighetsorganisasjoner. Gjennom tidsskriftet tilbyr vi en akademisk tverrfaglig debattarena for det voksende feltet menneskerettighetsutdanning.

Vi markerer lanseringen med et eget seminar: Reimagining human rights education in the face of global challenges to democracy and human rights

Panel:

• Professor Arild Hovland, USN
  • Cecilia Decara, Danish Institute for Human Rights, Danmark
  • Professor Farzana Shain, University of Keele, UK
  • Professor Hugh Starkey, UCL Institute of Education, London, UK
  • Professor Audrey Osler, USN

Etter seminaret blir det mottakelse. Velkommen!

Registrer deg her for å motta oppdateringer fra HRER – og dersom du ønsker å bli en del av vårt fagfelleteam.

Les tidsskriftet her, og følg oss gjerne på Twitter: @humanrer