Nettverkskonferansen 2019

Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen og Nettverk for formgiving, kunst og håndverk i UH-sektor inviterer til nettverkskonferanse 21.-22. januar 2019.


21 Jan

Praktisk informasjon

  • Dato: 21. januar 2019 - 22. januar 2019
  • Tid: Hele dagen
  • Sted: Campus Notodden

  • For å komme til Notodden er det greit med buss eller tog fra Oslo. Nettbuss og Rjukanekspressen. Dere kan komme søndag kveld eller mandag morgen. Forbindelser med flybussen til/fra Gardermoen.

    Vi har gjort avtaler med begge hotellene på Notodden fra søndag 20.1. - tirsdag 22.1.2019. Hotellene har begrenset antall rom, så det kan være lurt å vurdere dobbeltrom for de som kjenner hverandre godt, jfr erfrainger fra Levanger.

    • Notodden hotell holder av rom til 1.12. Bruk bestillingskode "Konferanse USN". Da vil dere få riktig pris. Enkeltrom 845,- / dobbeltrom 1045,-.
    • Brattrein hotell holder av rommene til 20.12. Bestillingskode 'USN 2122'. Enkeltrom kr 1190,- / dobbeltrom 1490,- 

Vertskap i 2019 er Universitetet i Sørøst-Norge, campus Notodden. Konferansen inviterer til faglig fordypning, presentasjon av ny forskning og erfaringsutveksling, innen flere kategorier.

Keynote

Konferansen vil denne gang ha to keynotes:
Marte Sørebø Gulliksen, professor i kulturdidaktikk og estetisk praksis fra Universitet i Sørøst-Norge (USN). Hun vil presentere sitt forskningsprosjekt "Making matters".
Jadwiga Podowska, dosent ved institutt for estetiske fag ved USN. Tittel kommer. Hun vil også åpne en utstilling på konferansen.

Call for papers - frist 1.oktober!

Call for paper er sendt ut til nettverkets deltakere på epost, men er åpen for alle ansatte innen formgiving, kunst og håndverk i UH-sektor.

Program

AU og vertsinstitusjonen jobber med programmet og rammen rundt konferansen. Nytt denne gangen er at vi åpner verkstederne på Campus for korte små økter. Mer informasjon kommer. Anne Solberg ved USN vil presentere sin doktoravhandling: “Developing Doctorateness i Art, Design and Architecture”.

Arrangør og vitenskapelig komité

Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen i samarbeid med Nettverk for formgiving, kunst og håndverk og Universitetet i Sørøst-Norge er arrangør for konferansen.

Vitenskapelig komité:
Karen Brænne, Høgskulen i Volda (leder)
Marte Sørebø Gulliksen, USN

Arbeidsutvalg: 
Lovise Søyland, USN
Kirstine Riis, USN
Ingvard Bråten, HVL
Mari-Ann Letnes, NTNU
Merete Hassel, KKS

Påmelding

Informasjon om påmelding til konferansen kommer senere.