Presentasjon av avgangsprosjekter Visuell kommunikasjon

Avgangsstudentene presenterer sine avgangsprosjekter, der alle interesserte kan komme og høre på, og se resultatet av vårens arbeid.

• Dato: 7. juni 2018
  • Tid: kl. 09.30 - 15.00
  • Sted: Campus Drammen, Papirbredden, A6508 (6.etg)

• I tillegg holdes avgangsutstilling 4. – 7. juni, der studentene viser fram sine portfolier og prosessbøker. Denne utstillingen er også åpen for alle. Finn utstillingen på Facebook.

Tirsdag 5. juni er det karrieredag på utstillingen, der vi åpner opp for intervjuer og mulighet for bransjen til å møte alle studenter som er på vei ut.

Studentprosjekt er et avgangsprosjekt for 3. års bachelor-studenter på studiet for Visuell kommunikasjon.

Studentene arbeider med et reelt designoppdrag for en bedrift, en organisasjon eller et utviklingsprosjekt. Studentprosjektet utføres i perioden fra januar til mai hvert år, og er et praktisk og teoretisk prosjektarbeid som gjennomføres i team på 3-4 studenter i samarbeid med oppdragsgiver.

Torsdag 7. juni presenterer studentene sine avgangsprosjekter, der alle interesserte kan komme og høre på, og se resultatet av vårens arbeid.

Presentasjonene vil bli fulgt opp av en kommentator, og i etterkant av presentasjonene vil det også bli gitt pris til beste prosjekt.

Arrangementsside på Facebook

09.30 – Kaffe og forfriskninger med mulighet for å se på utstilling