Seminar for veiledere innen utdanning og karriere

HSN inviterer til inspirerende og nyttig rådgiverseminar.

• Dato: 29. november 2017
  • Tid: kl. 08.30 - 14.15
  • Sted: Campus Vestfold, Bakkenteigen, C1-65

• Påmeldingsfrist: 27. november 2017

Velkommen til rådgiverseminar på Høgskolen i Sørøst-Norge, campus Vestfold.

Vi tibyr et fyldig program som du som veileder vil finne aktuelt for din hverdag i møte med elever, utdanningssøkende og andre som trenger karriererådgivning.

HSN har et stor tilbud av profesjons- og arbeidslivsrettede utdanninger som fører til jobb. Det er i vår felles interesse at du kjenner godt til utdanningsmulighetene i vår region som er i kraftig vekst. Du vil i tillegg få informasjon om hvordan utdannings-Norge blir seende ut med fremveksten av nye universitet, samt opptaksregler og hvordan høyskolen jobber med karriereveiledning og frafallsproblematikk.

Tips gjerne kollegaer og andre om dette seminaret.

Meld deg på innen 27. november på påmeldingsskjema.

Velkommen til en givende dag med informasjon du har behov for i din arbeidshverdag.

08.30 Velkommen

08.35 Poenggrenser ved HSN og søkerveiledning ved opptaksseksjonen

09.15 Fremveksten av moderne universitet - Hvordan ser utdannings-Norge ut?

10.00 To parallelle sesjoner for å bli bedre kjent med høyskolens studietilbud innen helsefag, lærer, samfunnsfag og teknologi (ingeniør og maritime fag).

11.15 Lunch

12.00 Karriereveiledning og hvordan veilede så de velger rett utdanning?

13.00 Hvordan jobber HSN med å styrke gjennomstrømning i studiene?

13.40 Nye hjelpemidler i hjemmet - se Innovatoriet med fremtidens velferdsteknologi

14.15 Avslutning

( Små endringer kan forekomme)