Simulering i helsetjenesten – nasjonal nettverkskonferanse

Norsk nettverk for medisinsk simulering i helsetjenesten – Konferanse 2019
Simulering i helsearbeid
Fra simuleringssenteret ved sykepleien i Porsgrunn.

MedSimNorge ønsker velkommen til den fjerde nettverkskonferansen for simulering i helsetjenesten.


09 Apr

Praktisk informasjon

  • Dato: 9. april 2019 - 10. april 2019
  • Tid: Hele dagen
  • Sted: Campus Porsgrunn
  • Påmelding: Meld deg på her. Bindende påmelding. Avmelding innen 1. mars: Belastes med kr. 350,- etter 1. mars. Ingen refusjon, men plassen kan gis videre. Eventuell avmelding skjer på mail til Cathrine.Eyde@usn.no

    Det tas forbehold om endringer i programmet og nok antall påmeldte. Arrangør er ikke ansvarlig for endringer utenfor vår kontroll. Arrangør står heller ikke ansvarlig for kostnader knyttet til flybilletter, hotell eller liknende i tilfelle avlysning.

    Følg oss på facebook!

Sykehuset Telemark og samarbeidspartner Universitetet i Sørøst-Norge (USN) er vertskap for årets nasjonale nettverkskonferanse 9.og 10. april.

Til nettverkskonferansen 2019 ønsker vi å samle deltakere som har engasjement og interesse for simulering i helsetjenesten og dens utvikling og utfordringer.

Nettverkskonferansen er en viktig arena for å komme i kontakt med ledere, fagansvarlige klinikere, lærere og instruktører som står for simuleringsaktiviteter i primærhelsetjenesten, spesialisthelsetjenesten og utdanningsinstitusjoner i hele landet.

Med et mangfoldig program, sosial profil og gode muligheter for nettverksbygging er dette en konferanse du ikke vil gå glipp av! Vi gleder oss til å se deg i april.

Påmelding

Meld deg på her.

Program

Samarbeidspartnere


Sykehuset i Telemark
Logo USN