USNexpo 2020 i Vestfold

Nyskaping, ingeniørkunst og spennende teknologi vises under USNexpo 2020. I år arrangeres den store teknologimessen 28. mai.

28 May

• Dato: 28. mai 2020
  • Tid: Hele dagen
  • Sted: Vestfold
  • Program

11.00    Offisiell åpning
    11.05    USNexpo er åpen for publikum

12.30    Presentasjon av mulige bacheloroppgaver for 2.-årsstudenter

16.00    USNexpo-utstillingen stenger

17.00    Prisutdeling for studenter

Les mer om USNexpo her

Ingeniørstudent John-Ivar viser frem sitt elektriske skateboard på USNexpo 2018.

Ingeniørstudent John-Ivar viste frem spennende teknologi med sitt elektriske skateboard på USNexpo i Vestfold i fjor.

La deg inspirere og begeistre av ingeniørkunst, nyskaping og spennende teknologi når nesten 200 ferdige teknologistudenter viser «hva de er gode for".

Imponerende stands

Ingeniørstudentene gleder seg til å vise hva de har utviklet gjennom flere måneder med intens jobbing. Innovative og spennende nyskapninger presenteres på ulike stands på campus gjennom hele denne dagen. Masterkandidater viser frem sine poster og IT-studenter fra USN Handelshøyskolen deltar også med deres bachelorprosjekter.

Om USNexpo

Teknologimessen er et av årets høydepunkter hvor du får se resultatene av intenst, kreativt og faglig arbeid fra våre ingeniørstudenter. Messen skal vekke nysgjerrighet hos både potensielle arbeidsgivere, fremtidige studenter og publikum generelt.

USNexpo er spesielt tilrettelagt for distriktets arbeidsliv. De aller fleste prosjektene er utført på oppdrag fra eksterne oppdragsgivere, som viser at Universitetet i Sørøst-Norge har nær kontakt og godt samarbeid med industri og næringsliv.

Klasser med skoleelever inviteres til å få oppleve naturfag, fysikk og matematikk i praksis. Her vil de se hva en teknologiutdanning kan føre til.

USNexpo arrangeres for 21. gang ved campus Vestfold og er en årlig møteplass for arbeidslivet og andre teknologiinteresserte.

Velkommen til en spennende arena for teknologiprat, idéutveksling og teknologiske nyvinninger.

NITO Vestfold