USNexpo viser ny og spennende teknologi

Velkommen til stor og inspirerende messe der over 100 nyutdannede ingeniører og IT-studenter viser frem sine tekniske løsninger og oppfinnelser. Den 29 mai skjer det på campus Vestfold på Bakkenteigen.

29 May

• Dato: 29. mai 2018
  • Tid: kl. 12.00 - 16.00
  • Sted: Campus Vestfold, Bakkenteigen

Hele universitetet syder av teknologiprat og spennende nyvinninger når våre IT-studenter og ingeniører viser det de kan! Sjekk ut det nyeste innen fagområdene elektronikk, mikro- og nanoteknologi, produktdesign, elektro-automasjon, datateknikk og IT!

USNexpo er spesielt tilrettelagt for distriktets arbeidsliv som en av årets viktigste arenaer for visning av fremtidsrettet teknologi i Vestfold. Kanskje trenger din virksomhet teknologihjelp eller en ny ide?

Messen er gratis og åpen for alle interesserte! Sjekk program og mer informasjon.

Velkommen!