Utstilling og konsert i Solberg Atelier

Institutt for estetiske fag inviterer til arrangement med kunstnerisk utviklingsarbeid i Solberg Atelier 8. til 10. desember.

09 Dec

• Dato: 9. desember 2017 - 10. desember 2017
  • Tid: kl. 16.00 - 23.59
  • Sted: other, Røssedalsveien 29, Re kommune.

17 kolleger fra HSN pluss to gjester presenterer seg gjennom utstillinger og konserter. Arrangementet er støttet av Tunsberg bispedømme.

8. desember:
Instituttseminar med fokus på kunstnerisk utviklingsarbeid, utstillingsåpning hvor 12 kunstnere kort presenterer sine prosjekter og tre konsertinnslag.

Dette seminaret krever påmelding, og kan gjøres ved å kontakte Geir Salvesen på epost: Geir.Salvesen@usn.no.

9. desember:
Utstillingen åpner kl.16.00.
Konsert med Olav Bødkter-Næss kl. 17.30.

10. desember:
Utstillingen åpner kl.16.00.
Samtale og musisering rundt Martin Luthers salmer ved Jan Terje Christoffersen og Anders Rønningen kl.17.30.

Utstillere:

Anne-Mari Nilsen Arneberg
Gro Eide (Høgskulen på Vestlandet)
Merete Hansen
Agnete Dale Tessem
Biljana Fredriksen
Anne Solberg
Lovise Søyland
Jadwiga Blaszczyk-Podowska
Gry Eli Engstu
Ann Hege Lorvik Waterhouse
Martin Kuhn,
Trond Fredriksen
Tollef Thorsnes

Konserter/andre fremføringer:

Marit Lillemæhlum
Pål Runsjø
Olav Bødkter-Næss
Anders Rønningen
Jan Terje Christoffersen (Det teologiske menighetsfakultet, UIO)

Geir Salvesen

Om Solberg Atelier:

Solberg Atelier er opprinnelig en kirke fra 1873. Bygningen ligger landlig og fredelig sentralt i Vestfold i Re kommune. Kirken ble bygget og brukt som kirke frem til 2012 av Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn (DELK), og er den første kirken de bygget. Nå fungerer den store deler av året som atelier for Tollef Thorsnes, men som for tredje gang åpner dørene for utstilling og konserter i desember.