Koronaviruset: Informasjon for ansatte og studenter

Koronaviruset - bilde

Nasjonale smittevernregler gjelder på alle campuser.

Smittepresset er nå lavere i vår region, og nasjonale smitteverntiltak gjelder på alle campusene. USN vil oppdatere retningslinjer for tilstedeværelse i tråd med nasjonale og lokale råd og vedtak. Ny informasjon kommer før studiestart i august.

Ansatte kan om ønskelig arbeide på campus i sommer. Smittevernsreglene må følges.

Retningslinjer i forbindelse med koronautbruddet

På campus

Studere eller jobbe hjemmefra

Beredskapsgruppe

• Infrastrukturdirektør Gro Bratsberg (beredskapsleder)
  • Personal- og organisasjonsdirektør Elisabeth E. Borhaug (nestleder)
  • Beredskapskoordinator Bjørnulf Stokvik
  • Kommunikasjonsdirektør Reidun Mangrud
  • Studiedirektør Vibeke Bredahl
  • Hovedverneombud Anette Norheim Fredly
  • Tillitsvalgt Øyvind Reidar Bakke Reier
  • Studentleder Karoline Lie
  • SSN (Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge), ved behov
  • Viserektor for forskning, Heidi Kristin Ormstad, ved behov
  • Rektor Petter Aasen, ved behov

Arbeidsgruppe

Arbeidsgruppen svarer på spørsmål fra ansatte og studenter på e-postadressen korona@usn.no

Arbeidsgruppen ledes av Ingrid K. Reitan og består for øvrig av Inger Lene Solheim, Terje D. Jacobsen og Tone-Beth Strandborg.

Beredskapstelefon

Beredskapstelefonen besvares av Bjørnulf Stokvik, Ingrid Reitan, Merete Varpe og Inger Lene Solheim. Telefonen er betjent hele døgnet. Det er viktig at dette telefonnummeret bare brukes i situasjoner da det haster å få kontakt med beredskapsledelsen. Ansatte bør først søke informasjon på nettsidene eller hos nærmeste leder.

Logg

Logg over de mest vesentlige endringene vi gjør i forbindelse med smittehåndtering av koronaviruset finner du her.