De lærer om ledelse, og om hverandre

LEDERKURS: De lærer om ledelse og om hverandre. F.v. faglærer Jarle Løwe Sørensen og studentene Frank Berg og Morten Lødding Sørensen. (Foto: Øivind Munkås, vestviken24.no))

Siden 2014 har mellomledere i offentlige etater i Vestfold kunnet delta i et skreddersydd lederutviklingsstudium på campus Vestfold.

Like viktig som at de offentlige lederne får bedret sin formelle kompetanse, er det at de lærer av hverandre, og om hverandre.

Beredskap

– Det at representanter for politi, fengselsvesen, bufetat (barn, ungdom familie), brann og andre etater kommer sammen er i seg selv veldig positivt, sier faglærer Jarle Løwe Sørensen til vestviken24.no.

– Representanter for de ulike etatene treffes ikke så ofte i det daglige, men de problemstillinger de møter i studiet deler de ofte i hverdagen, sier han.

Les hele reportasjen hos vestviken24.no