De to siste lederstillingene ved USN på plass

TO NYANSETTELSER:  Per-Ludvik Kjendlie (f.v.) er ansatt av styret som dekan for Fakultet for humaniora, idretts- og utdanningsfag, mens Thomas Slagsvold er ansatt som forskningsadministrativ direktør.
TO NYANSETTELSER: Per-Ludvik Kjendlie (f.v.) er ansatt av styret som dekan for Fakultet for humaniora, idretts- og utdanningsfag, mens Thomas Slagsvold er ansatt som forskningsadministrativ direktør.

Styret ved USN har vedtatt å ansatte Per-Ludvik Kjendlie som dekan på Fakultet for humaniora, idretts- og utdanningsvitenskap (HIU) og Thomas Slagsvold som forskningsadministrativ direktør ved USN.

Det ble klart da universitetsstyret hadde møte på campus Vestfold fredag 12. juni.

Ny dekan

Per-Ludvik Kjendlie (49) overtar som dekan på Fakultet for humaniora, idretts- og utdanningsfag (HIU) etter Arild Hovland som har vært dekan sammenhengende i HiT/HSN/USN siden 2003. HIU-fakultetet er USNs største fakultet med cirka 6.500 studenter og 620 ansatte.

Kjendlie er professor og avdelingsleder ved Politihøgskolen med ansvar for bachelorutdanningen i Stavern. Han er utdannet dr.scient i idrettsvitenskap, og har tidligere vært førsteamanuensis ved Høgskolen i Vestfold og Norges idrettshøgskole. Kjendlie er bosatt i Larvik. Dekanstillingen er et åremål på fire år.

Forskningsdirektør fra egne rekker

Styret for USN har ansatt Thomas Slagsvold (49) som forskningsadministrativ direktør på USN.

Thomas Slagsvold er nå ansatt som seksjonssjef for Forskningsseksjonen ved USN. Stillingen som forskningsadministrativ direktør er nyopprettet.

Slagsvold er dr.scient i biokjemi, og har vært ansatt på USN siden 2010. Han har også vært forsker ved Radiumhospitalet, samt seniorrådgiver og programkoordinator ved Norges Forskingsråd. Slagsvold er bosatt i Færder kommune.