HSN på utdanningsmesse

To studentambassadører på messe

HSN skal ha stand på alle de store utdanningsmessene i landet denne vinteren. På Lillestrøm gikk startskuddet og våre ambassadører møtte mange potensielle studenter.

Tekst og foto:

Over 10.000 elever fra ungdomsskole og videregående tar turen innom Norges Varemesse på Lillestrøm de to dagene utdanningsmessen varer, så her er det mange potensielle HSN-studenter.

Se bilder fra utdanningsmessa (Flickr)

Les også: Få maks ut av messa

Kjempegøy

Lærerstudent Martin Leth Risnes har det gøy på utdanningsmessa.

– Dette er kjempegøy. Jeg elsker å møte nye mennesker. Det er veldig spennende og kult å være med på å påvirke de potensielle studentene til hvilken utdanning de skal ta, og kanskje få noen til å tenke seg om en ekstra gang.

– Det er overraskende hvor store forskjeller det er på dem.  Noen er fast bestemt på hva de skal bli, mens andre er totalt forvirret, forteller lærerstudenten.

Skal bli lærer

Ninthu Paramalingam vet hun skal bli lærer, men er på utdanningsmessen for å finne ut hvor hun skal studere.

– Jeg prøver å finne ut mer om de forskjellige skolene som tilbyr lærerutdanning, og om de forskjellige mulighetene som ligger i de forskjellige lærerutdanningene, sier Ninthu.

– Det er veldig mange forskjellige muligheter, også innenfor lærerutdanninga, så jeg prøver rett og slett å orientere meg litt, forteller den fremtidige lærerstudenten.

Ninthu fikk god hjelp av lærerstudent ved HSN, Martin Leth Risnes, som kunne fortelle henne om hvordan lærerutdanningen ved HSN er.Ambassadør og potensiell student. Foto.

Se HSN sine studietilbud her.

HSN deltar på alle de store utdanningsmessene i vinter:

Lillestrøm 11.-12. januar

Halden 14.-15. januar