Indago vant Venturecup på NHH

Foto: Indago AS

Den tidligere HSN-studentbedriften Indago vant landsfinalen i Venturecup i Bergen (NHH).

Indago AS startet som studentbedrift ved campus Porgsrunn, og var første studentbedrift til å vinne både NM og Ferd-prisen.

Rett før helgen vant de landsfinalen i Venturecup i Bergen (NHH).

Prisen var på 60.000,- og inkluderer også rådgivningstimer fra Kjeller Innovasjon.
Ingen av våre studentbedrifter har tidliger vunnet landsfinalen i Venturecup.

Venture Cup Norge er en non-profitt forretningsplankonkurranse som har som formål å støtte morgendagens entreprenører, og å legge til rette for etablering av nye virksomheter.

Dette skriver Indago AS på sin egen Facebook-side:

"På den nasjonale finalen i Venture Cup stakk vi av med førstepremien fra Innovasjon Norge og en bonuspremie på rådgivningstimer hos Kjeller Innovasjon!!  Et helt sinnsykt år som studentbedrift krones med den gjeveste prisen i Venture Cup!"

Les også: Suveren seier i NM for studentbedrifter