Innovatoriet flytter ut

Innovatoriet flytter til Larvik – for en dag. Lørdag 15.10 flytter Innovatoriet til Sliperiet for å vise nye spennende hjelpemidler for befolkningen i Larvik


Utviklingsleder ved Innovatoriet, Torill Lønningdal, prøver ut den multifunksjonelle, elektriske hygienestolen Carendo fra leverandøren ArjoHuntleigh Norge AS. Distriktssjef i ArjoHuntleigh, Hege Skuggedal, til høyre.

Larvik og Lardal kommuner arrangerer en informasjonsdag om velferdsteknologi, og HSN Innovatoriet bidrar med ressurser og utstyr. Fylkesmannen i Vestfold støtter prosjektet.

Larvik kommune har velferdsteknologi som satsningsområde. Fokus er at folk skal kunne klare seg selv og ha hjelpemidler med en design som passer inn i et privat hjem. Alle innbyggere i Larvik inviteres til å se, prøve og bli kjent med nye smarte løsninger som gjør hverdagen enklere for yngre og eldre. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

- Innovatoriet bidrar både i planlegging og gjennomføring av informasjonsdagen. Det er første gang Innovatoriet «flytter ut». Dette har vært en spennende prosess, og vi er svært spent på mottakelsen denne informasjonsdagen får i Larvik, sier leder av Innovatoriet Torill Lønningdal. Blir dette vellykket tror jeg vi vil «flytte ut» i kommunene flere ganger, flere kommuner har vist interesse for opplegget.