Karrieredag: - Vi vil ha nysgjerrige ingeniør-studenter

AF-stand
- Vi trenger motiverte og nysgjerrige ansatte, sier AF-gruppens Line Haugene til ingenørstudentene Walter Wold og Petter S. Jahre.

- Vi vil ha nysgjerrige folk, smiler Line Haugene fra AF-gruppen til to av dagens ingeniørstudenter, Walter Wold og Petter S. Jahre. Hun traff de to på Karrieredagen 2017 ved campus Porsgrunn.

Hun er langt fra ukjent på Høgskolen i Sørøst-Norge. Inntil for fire år siden var hun ingeniørstudent nettopp her.

Entreprenørkonsernet AF-gruppen har avdelinger over hele landet, og Line Haugene er i Porsgrunn for å kapre godt motiverte kandidater blant avgangskullet med ingeniørstudenter.

Til daglig jobber hun ved konsernets avdeling i Stavanger.

AF-gruppen er blant annet med i anleggsarbeidet til det som blir verdens lengste undersjøiske veitunnel, den 14,3 kilometer lange strekningen mellom Hundvåg og Solbakk i Ryfylke.

Fortsatt behov for ingeniører

- Det er fortsatt behov for å rekruttere nye ingeniører i Rogaland også. Og i jobben får jeg ikke minst utløp for min egen nysgjerrighet, sier Line Haugene til de interesserte HSN-studentene.

Studentenes arrangement

Det er ingeniørstudentene i Porsgrunn som selv arrangerer Karrieredagen. Dette har etter hvert blitt et årlig arrangement, og nå på Karrieredagen 2017 var 34 bedrifter representert. Foruten at bedriftene hadde hver sin stand på Karrieredagen holdt flere av bedriftene foredrag for interessere studenter.