Klart for Viko i Bø

Bilde av viko-stand
Bø-studenter på stand for Viko. Leder Sigurd Sæther Sørensen i midten. Foto: Helle Friis Knutzen.

Madcon topper konsertprogrammet under vinterens sosiale høydepunkt i Bø, og ellers finnes mye for enhver studentsmak.

Tekst: Helle Friis Knutzen

Viko er en oval uke med konserter, konkurranser og et vell av andre aktiviteter. Nå er programmet for 2016 sluppet.

Over 20 arrangementer går av stabelen i løpet av de elleve vikodagene i februar. Studentrevy og talentkonkurransen Bø Faktor er faste innslag i Viko. Nytt på årets program er frokost-rave med egen smoothiebar, energishot og gratis frokost.

Stolt vikoleder

Årets Viko-leder Sigurd Sæther Sørensen er stolt av både program og sine medfrivillige i Viko-styret.

Han forteller at de er mange som har jobbet mye for å få på plass et best mulig program for flest mulige studenter.  Sørensen gleder seg særlig til Madcon-konserten, men trekker også fram konserten med Comet Kid og veldedighetskonserten med Hedda Aronssen.

Aktiv Viko

Natt-turnering i volleyball, Ta-sjansen-akekonkurranse, plaskekonkurranse og pokerturnering er Viko-tilbud til konkurranselystne HSN-studenter.  Ølsmaking og drinkkurs er alternativer for studenter med litt andre interesser.

Foto fra arrangementet Ta sjansen

Great Gatsby-night

Temafester har alltid vært enn viktig del av Viko. I år kan studentene finne fram det aller stiligste de har i klesskapet og gå på Great Gatsby night. Alternativt kan de leite fram en gammel skibukse og dra på After Afterskiing.

Veldedighetskonsert

Vikoarrangørene tenker ikke bare på seg selv. Årets veldedighetskonsert er til inntekt for organisasjonen Barn av rusmisbrukere, som planlegger nytt lokalkontor i Bø.

Viko i Bø starter torsdag 4.februar med åpningsseremoni på høyskolen og avsluttes med filmfremvisning av "The Great Gatsby" elleve elleville dager senere.