Knall og fall

Foto av internasjonale studenter på skitur

Internasjonale studenter på campus Vestfold møtte norsk vinter med ski på beina for første gang

Studentene er spente og nervøse over å oppleve norsk vinter på sitt beste.

Masterstudentene i Smart Systems Integration skal i løpet av utdanningen oppleve lokal kultur i det landet de studerer i. Første semester foregår i Skottland, deretter tar de turen til Norge før de avslutter i Ungarn. Studentene synes det er deilig med et moro avbrekk fra et seriøst studie. Denne dagen er første forelesning i kurset «Norwegian Society, Culture and Language«.

– Jeg er veldig spent og ganske nervøs for jeg tror jeg kommer til å falle en del, forteller Elaheh Mirzaee Kakhki (til høyre) med et stort smil. Hun kommer fra Iran og har ikke sett snø siden hun var fire år gammel. Og dette blir hennes første tur på ski.

Studentene tar fornøyde imot snøen som har kommet og tar skiene fatt med et stort smil om munnen under dagens knall og fall. Det ble servert varm kakao og nystekte vafler.