- Lærer mye av å være sosial

Regine er studentambassadør. Foto

Regine er en av årets studentambassadører som du møter på skolebesøk, messer og Facebook-siden Discover USN. Hun har vært aktiv i det sosiale livet på campus.

- Jeg går andre året på bachelor i optometri, og har lært gjennom å engasjere meg i frivillig arbeid for studentmiljøet. I aktiviteter som egentlig ikke handler om studiet, som å være med på å arrangere fadderuka. Jeg anbefaler alle å engasjere seg i studentmiljøet, sier Regine.

Thomas er studentambassadør på HSN. Foto

- Du kjenner deg selv best

Thomas tar en master i økonomi og ledelse på campus Ringerike. Hans beste tips til deg er å finne et studium du liker og interesserer deg for, ellers som du tror passer de egenskapene du har.

- Husk at det er du som kjenner deg selv best, sier han.

Fakta:

Alle studenter ved USN kan søke om å bli ambassadører.

Det blir gjennomført jobbintervjuer, og de ambassadørene som blir ansatt går igjennom et opplæringsprogram.

Engasjement, motivasjon og ønske om å hjelpe ungdom med studievalget er viktige egenskaper for en studentambassadør ved USN.

Alle ambassadørene er nåværende studenter på.  Noen av dem var ambassadører i fjor også, men de fleste er nye.

Ambassadørene jobber med utdanningsmesser, skoleturné, besøk på VGS og vil styre mye av innholdet på Snapchat-kontoen til USN.

Har du spørsmål til studentambassadørene kan du stille dem her