Lærerstudenter møtte kunnskapsministeren

Kunnskapsminsiteren og tre HSN-studenter foran blå campingvogn fra 70-tallet
Kunnskapsministeren besøkte Drammenog traff lærerstudenter fra HSN.

I dag møtte lærerstudentene ved HSN kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen i Drammen. Det ble en bra match.

Røe Isaksen er opptatt av at fremtidige barn- og unge får dyktige lærere og det er studentene ved HSN også. Studenter som starter på lærerutdanningen til høsten kan få dekket halvparten av studielånet.

Søknadsfrist er 15. april

Det er studenter ved Høgskolen i Sørøst-Norge som er på turné. Hensikten er å sikre at så mange som mulig kjenner til aktuelle studietilbud i forkant av 15. april, Påskeaften, som er fristen for å søke høyere utdanning.

#HSNcamping camper videre

Campingvogna til HSN ruller videre og neste uke er det videregående skoler og Folkehøyskoler som får besøk av den den vintage Poletta-campingvogna fra 70-talelt.

Til uka starter turneen på Kongsberg videregående skole. Resten av turneplanen til #hsncamping finner du her.