Negotia skal forelese på HSN

Signerte intensjonsavtale. Negotias forbundsleder Monica A. Paulsen og arbeidslivskoordinator Trond I. Østgård ved Høgskolen i Sørøst-Norge. Foto: Terje Bergersen

- Dette innebærer en unik mulighet til å øke kunnskapen om trepartssamarbeidet og verdien av et organisert arbeidsliv, sier forbundsleder Monica A. Paulsen.

Intensjonsavtalen som nylig ble inngått mellom Negotia og HSN er historisk.

– Så vidt vi kjenner til har ingen gjort noe tilsvarende tidligere. Vi erfarer et savn hos mange unge arbeidstakere om hvordan norsk arbeidsliv fungerer. Dette ser også HSN verdien av å formidle, sier arbeidslivskoordinator Trond I. Østgaard ved HSN Handelshøyskolen.

Rent konkret innebærer avtalen at Negotia skal delta i mentorprogrammet til HSN, og forelese om hvordan partssamarbeidet fungerer.

Les hele saken hos negotia.no