Stenger barnehager, kantiner og treningssentre

Studentkantine

Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge (SSN) stenger barnehager, kantiner, treningssentre og bokhandlere, og legger opp til mer digital kontakt med studenter i tiden fremover.

For å begrense smittespredningen av koronaviruset har Studentsamskipnaden innført følgende tiltak:

Barnehagene

Barnehagene i regi av SSN stenges på lik linje som alle landets skoler og barnehager.

Kantiner og spisesteder

Alle spisesteder på USNs campuser stenger fra i morgen, fredag 13. mars til og med 13. april.

Treningssentrene, gymsaler og basseng

SSN stenger treningssentrene i Vestfold og Ringerike fra i dag kl. 16.00 til og med 13. april. Dette gjelder også svømmehallen i Vestfold. Moov treningssenter i Drammen stenges i to uker fra i ettermiddag.

Gymsaler, trimrom og basseng som USN drifter stenges også.

Helse

Hos SSN helse vil alle samtaler gjennomføres på skype eller telefon fra i dag.

Bokhandlere

SSN driver bokhandel på tre campuser; Vestfold, Ringerike og Kongsberg. Bokhandlene stenger fra fredag 13.mars til og med 13. april. Bokhandler som ikke eies av SSN, det vil si i Drammen, Notodden og Porsgrunn, er det butikk-kjedene som tar avgjørelsen.

Studentservice

Studentservicetjenesten er også stengt som følge av alle campuser er stengt, men men sentralbordet er åpent for henvendelser på telefon eller e-post. Det er også mulig å avtale tid til å hente ut nøkler eller vaskekort i de lokale servicesentrene innenfor et begrenset tidsrom i ukedagene.

USNs råd til studenter og ansatte

Oppdateres fortløpende på usn.no/korona

SSNs oppdatering om koronasituasjonen på norsk og engelsk