Student? Vinn 10 000,- for autonom idé!

Logobilde

Foreslå fremtidsrettede løsninger og politikk for autonom transport. Få muligheten til å vinne inntil 10 000,- kroner!

Om konkurransen

I forbindelse med inviteres nå studenter fra Høgskolen i Sørøst-Norge og Arkitektur- og designhøgskolen til å komme med ideer og forslag til utviklingen av fremtidens transport.

Ideen/forslaget må besvare minst ett av disse spørsmålene:

1. Hvordan skal vi bruke autonome løsninger for å få best effekt på fremkommelighet, sikkerhet og klima?

2. Hva er det viktigste myndighetene kan gjøre for å fremme autonome løsninger?

3. Hva kan gjøres for å få folk til å velge bærekraftige autonome løsninger?

Tre grupper/deltakere vil bli plukket ut til å presentere sine forslag på Applied Autonomy Summit, på Kongsberg 10. november.

Etter innleggene vil samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen og rektor Petter Aasen dele ut premiene til vinneren/-ne.

Rask påmeldingsfrist:

Påmeldingsfrist er allerede 1.november kl. 16.00. Frist for å levere forslag er 8. november kl. 16.00.

Her kan du lese mer om konferansen og finne lenke til mer informasjon om konkurransen.

Åpen og gratis for alle studenter

Konferansen er åpen og gratis for alle studenter som synes det er spennende med et innblikk inn i den førerløse fremtiden.