Studenter og innovatører møtes på Notodden

Skjermdump fra nettside

Påstanden kommer fra arrangørene bak nyskapingen INNOMEET, som skal ruste BTV-regionen for å takle presset på innovasjon og entreprenørskap i framtiden.

Den 11. mai inviterer HSN, Ungt Entreprenørskap Telemark og de tre fylkeskommunene Buskerud, Vestfold og Telemark til innovasjonsmønstring på Bok & Blueshuset på Notodden.

– Vi kaller det INNOMEET, sier prosjektleder Lars Ueland Kobro ved HSN.

Programleder Christian Strand fra NRK, kjent fra programserien FBI, skal lede et program hvor spennende foredragsholdere fra politikk, næringsliv og forskning møter studenter og andre deltakere. Ungt Entreprenørskap (UE) arrangerer BTV-mesterskap i Studentbedrift samtidig.

- Så her blir det liv, lover Ann-Iren Haugen fra UE i Telemark.

Arrangørene har lagt vekt på at INNOMMET skal være en arena som mikser interesser og kompetanse fra ulike generasjoner, ulike fag, sektorer og geografi.

Konferansemateriellet påstår at «Innovatører trengs overalt!», og programmet følger opp med ulike forslag til hvordan BTV-regionen skal takle presset på innovasjon og entreprenørskap i framtiden.

INNOMEET

En årlig, vårlig møteplass for akademia, næringsliv og offentlig sektor.

Arrangeres for første gang 11.mai på Bok & Blueshuset på Notodden.

Blant deltakerne er AP-nestleder Trond Giske og HSN-rektor Petter Aasen.

Se mer på www.innomeet.no.