Tilbyr stressmestring hver ukedag fram mot eksamen.

Pernille Astrup

Stressmestring og oppmerksomt nærvær - unn deg en halvtimes prestasjonsfri sone i eksamenstiden, oppfordrer Pernille Astrup.

• Er du student og kjenner at skuldrene er høye og pusten litt rask?
  • Er det vanskelig å konsentrere seg? Og kanskje enda vanskeligere å sove om natten?
  • Eller trenger du bare støtte til å få noen gode pauser?

I så fall er du hjertelig velkommen til en halvtime med mindfulness/oppmerksomt nærvær, én eller alle hverdager gjennom eksamenstiden.

— Vi møtes på Zoom der jeg gir enkle instruksjoner til avspenning og nærvær. Jeg kommer også til å si noe om stress og hvordan man kan hjelpe seg selv til å finne ro, forteller Pernille Astrup.

Du kan komme inn på Zoom og være med helt stille, uten kamera eller mikrofon, eller du kan spørre om ting underveis hvis du lurer på noe.

Kurset går alle dager fra mandag 16. november til onsdag 16.desember, på følgende tider de ulike ukedagene:

• Mandager kl.11.30-12.00
  • Tirsdager kl.21.30-22.00
  • Onsdager kl.11.30-12.00
  • Torsdager kl.21.30-22.00
  • Fredager kl.11.30-12.00

Det er samme Zoom-lenke til alle dagene.

Bli med på stressmestringskurset her.

Pernille Astrup er studentprest for alle studenter på USN. Alle kan ta kontakt med henne for en samtale, på kontoret, på telefon eller på en tur i skogen.

Zoom-møte

Møtelenke