USN-studenter kan ta gratis LinkedIn Learning kurs

Illustrasjonsbilde LinkedIn

LinkedIn Learning har laget en egen sommerpakke med kurs for studenter - både til deg som skal fortsette å studere neste år og til deg som søker jobb.


Vi har en avtale med LinkedIn Learning som gjør at du som USN-student kan ta tusenvis av kurs helt gratis på LinkedIn Learning. 

Sommerkurs på LinkedIn Learning

Akkurat nå lanserer LinkedIn en rekke nyttige sommerkurs for studenter. Kursene er tilpasset og satt sammen i egne pakker for deg som:

  • skal begynne å studere
  • går fra 1. studieår til 2. studieår
  • går fra 2. til 3. studieår og 
  • skal begynne på masterstudier eller søke jobb. 

Sommerkursene handler om alt fra å lære seg studieferdigheter og bygge selvtillit til å formulere hypoteser, skrive under press og bygge et personlig nettverk.

LinkedIn Learning har laget en presentasjon med oversikt over sommerkursene for oss. 

Du får tilgang til alle kurs via denne lenken. 

16 000 andre nettkurs
LinkedIn tilbyr over 16 000 nettkurs. De undervises av bransjeeksperter som er dyktige undervisere. Kursene kan utgjøre et fint tillegg til din formelle utdanning. For eksempel kan du få kurs i hvilke nye muligheter som ligger i oppdateringer i alle mulige program du lærte på universitetet. 

Alle kurs du tar kan du vise på din LinkedIn profil.

LinkedIn profil

Det er mange fordeler forbundet med å ha en LinkedIn profil:

  • På LinkedIn kan du vise fram dine kunnskaper, ferdigheter og kompetanse og du er søkbar for folk som søker etter det du kan.
  • LinkedIn er laget for å bygge profesjonelle nettverk og det er smart å begynne med det allerede i studietiden.
  • Arbeidsgivere søker ofte opp søkere på nett. En LnkedIn profil rangerer høyt i søkermotorer og her kan du selv bestemme hva du vil vise fram til en potensiell arbeidsgiver. 
  • Mange ledige jobber annonseres via LinkedIn.
  • Du kan følge andre profiler som legger ut fagstoff du har interesse
  • Du kan finne ut at en du gikk på videregående med jobber er sted du har lyst på jobb. Kanskje vedkommende kan gi gode tips i forkant av intervju?

 

LinkedIn Learning

LinkedIn Learning er et amerikansk nettsted som tilbyr videokurs som undervises av bransjeeksperter innen programvare, kreativitet og forretningsferdigheter. Det er et datterselskap av LinkedIn. Alle kursene på LinkedIn faller inn i 3 kategorier: Business, Creative og Technology. Kategoriene tolkes ganske bredt så de fleste vil kunne finne et kurs av interesse. 

Alle våre ansatte og studenter har tilgang til tusenvis av gode læringsressurser på LinkedIn Learning.