Vant på Studiebarometeret

Vinner av Studiebarometerundersøkelsen. Foto

HSN-studentene Inger Lise Koppang og Pål Støylen svarte begge på Studiebarometerundersøkelsen tidligere i høst og var blant de heldige som vant pengepremie for det.

Tekst og foto: Ragne B. Hvidsten

- Tillitsvalgte lokket med kake. Det fikk meg til å svare, forteller Inger Lise Koppang som tar grunnskolelærerutdanning 1.-7 i Drammen.

Ærlige svar

Hun sa sin ærlige mening da hun svarte på Studiebarometerundersøkelsen tidligere i år.

- Jeg er fornøyd med studiet, men alle kan bli bedre på noe. Det er fint at vi får mulighet til å gi tilbakemelding, slik at ting kan forbedres og nye studenter kan få nytte av endringene, sier hun.

Pengene kommer godt med, men skal ikke brukes på kake. De 1000,- er lagt inn i julegavebudsjettet.

Vil unngå purring

Pål Støylen svarte også på Studiebarometeret tidligere i høst. Han studerer Master i kroppsøving, idrett og friluftsliv i Bø.

- Fagmiljøet i Bø er bra. Undervisningen holder høy faglig kvalitet og det er lett å komme i kontakt med foreleserne. Det er et lite og personlig miljø, hvor foreleserne har åpne dører for oss studenter. Læringsutbytte er bra.

Støylen roser fagmiljøet og trives med å studere et sted hvor naturen er så tilgjengelig.

- Forrige gang jeg ble trukket ut til å svare fikk jeg så mange purringer. Det orket jeg ikke i år. Derfor svarte jeg med en gang.

Det angrer han ikke på i dag, for nå har en slunken studentkonto blitt fylt opp av pengepremie på 5000,- kr.

Julegave til seg selv

Han har også vurdert å spe på julegavebudsjettet, men har ombestemt seg.

- Jeg kommer til å gi bort hjemmelagde gaver, for pengene kjøper jeg meg en ny sovepose, røper Søylen.

Vant premie etter å ha svart på Studiebarometerundersøkelsen i 2016. Foto