St. Olaf College

St. Olaf College ligger i Northfield, Minnesota og har i overkant av 3.000 studenter. Tettstedet Northfield har ca. 20.000 innbyggere og ligger kun 45 minutter unna storbyen Minneapolis. I Minneapolis er det et norsk konsulat og det såkalte Norway House. I Minneapolis/St. Paul finnes også det største shoppingsenteret i USA, Mall of America. St. Olaf gjør det svært bra i nasjonale rangeringer og er også kjent for sitt fine campus område.

Avtaletype: Study Abroad
Land: USA
Institusjonens hjemmeside: St Olafs hjemmeside
Kurskatalog: Kurskatalog for historie
Til inspirasjon:

Antall plasser

Etter avtale

Opptakskrav

Det kreves minimum karakter 4 i engelsk fra videregående skole eller engelsktest.

Skolepenger og finansiering

Studenter fra USN betaler skolepenger. Skolepengesatsen for studieåret 2018/2019 er enda ikke fastsatt.

Godkjenning av studiepoeng

Studenter må ta 4 emner som er på 1 course credit. Dette tilsvarer 30 studiepoeng.

Semesterinndeling

Høst: August - desember

Vår: Februar - mai

Bolig

Det er mest vanlig for studenter å bo på campus. Det finnes ulike hybeltyper som USN studenter kan søke på. Mer informasjon finnes her.

Alle studenter må ha visum for å studere i USA

Som utreisende student må du ha forsikring som er gyldig hele studieperioden

st olaf college. photo

Praktisk info om utveksling