University of Winconsin, Madison

Universitet i Wisconsin Madison ligger i Madison og er et anerkjent universitet både i USA og internasjonalt. Universitetet ble grunnlagt i 1848 og har i dag i overkant av 43 000 studenter. Universitet gjør det bra mange ulike rangeringer og bruker mye ressurser på forskning. Madison med sine 220 000 innbyggere er også hovedstaden i delstaten Wisconsin.

Avtaletype: Utveksling
Land: USA
Institusjonens hjemmeside: Wisconsin sin hjemmeside
Kurskatalog: Kurskatalog
Til inspirasjon:

Antall plasser

Etter avtale

Opptakskrav

Det kreves minimum karakter 4 i engelsk fra videregående skole eller engelsktest.

Kurskatalog

Bachelorstudenter skal velge fag mellom 200-400 nivå. Masterstudenter skal velge 500-fag. Du kan velge på tvers av fagområder, men vær oppmerksom på at fag bra Business School kan være vanskelig å få plass på.

Skolepenger og finansiering

Studenter fra HSN betaler ikke skolepenger.

Godkjenning av studiepoeng

15 credits godkjennes som 30 studiepoeng ved HSN.

Semesterinndeling:

Høst: August - desember

Vår: Januar - mai

Bolig

Det er mest vanlig for studenter å bo på campus. Det finnes ulike hybeltyper som HSN studenter kan søke på boligsidene til universitetet for mer informasjon: http://www.housing.wisc.edu/

Alle studenter må ha visum for å studere i USA

Forsikring

Som utreisende student må du ha forsikring som er gyldig hele studieperiodenBilderesultat for university of wisconsin madison

Praktisk info om utveksling