Få maks ut av messa

Utdanningsmesse på Lillestrøm 2019. foto.
Messe: USNs stand på utdanningsmessa i Lillestrøm 2019. (Foto: Stian Kristoffer Sande).

Universitetet i Sørøst-Norge kommer til en utdanningsmesse nær deg. Vi håper du bruker anledningen til å finne ut om du vil ta utdanning hos oss.


Universitetet i Sørøst-Norge (USN) er representert på alle de største utdanningsmessene – fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

På utdanningsmesser er det mange som ønsker nettopp din oppmerksomhet. Det kan være morsomt, men resultatet blir fort at du står igjen med lite annet enn et par poser fulle av reklameartikler og noen tilfeldige studiekataloger.

Valg av studium og studiested er blant de viktigste avgjørelsene du noen gang tar. Derfor håper vi du klarer å se gjennom all viraken som utdanningsmessene gjerne bærer med seg, og benytter sjansen til å få med deg den informasjonen som er viktigst for deg, slik at du kan fatte et godt valg.

– Ingen spørsmål er dumme. Vi forsøker å svare på alt vi blir spurt om, men husk at jo mer du har forberedt deg i forkant, jo mer kan du få ut av å snakke med oss.

Møt studentene våre

På USN-standen blir du møtt av våre studenter. De er midt i utdanningen, og vet hva det innebærer å studere ved USN. De tilbyr veiledning og informasjon om de drøyt 300 ulike utdanningstilbudene og de åtte forskjellige campusene som finnes hos oss.

Før du drar på messe anbefaler vi en sveip innom nettsiden vår. Her er det lett å finne informasjon om studietilbudet ved USN og våre ulike campuser. Notér deg alle spørsmål som måtte dukke opp – studentambassadørene på vår messestand står klare til å hjelpe deg. Ønsker du å spørre studentambassadørene våre om noe treffer du de på facebooksiden vår - Dicover USN

Husk at ingen spørsmål er dumme og at våre studentambassadører er der for deg. Du forlater ikke vår stand uten å ha fått svar på det du lurer på, eventuelt kontaktinformasjon til en som kan hjelpe deg.

Dykk dypere

Når du kommer hjem fra messen er du i riktig modus: nå vet du mer om hvilke muligheter som finnes, og forhåpentligvis mer om hva du vil studere. Da er tiden inne for et dypere dykk på studietilbudssidene våre. Her finner du for eksempel fagplaner, nyttige lenker, intervjuer med studenter med mere.

Dukker det opp flere spørsmål, finner du en eller flere kontaktpersoner på alle våre studietilbudssider.

Lykke til med ditt studievalg!

Her møter du USN på utdanningsmesser i 2020

 • Halden: 7.-8. januar
 • Lillestrøm: 9.-10. januar
 • Kristiansand: 13.-14. januar
 • Sandefjord: 16.-17. januar
 • Stavanger: 20.-21. januar
 • Bergen: 23.-24. januar
 • Ålesund: 27.-28. januar
 • Trondheim: 30. - 31. januar
 • Tromsø: 6.-7. februar
 • Oslo: 12.-13. februar

Messetips

 • Gjør forarbeid: Bli kjent med studietilbudet vårt og våre ulike campuser. Notér alt du lurer på.
   
 • Snakk med studentambassadørene: På vår messestand møter du studenter som strekker seg maksimalt for å besvare dine spørsmål og gi deg en god forståelse av hva det innebærer å ta utdanning hos oss. Benytt denne muligheten. 
   
 • Smi mens jernet er varmt: Erfaringene fra utdanningsmessa har forhåpentligvis satt i gang en tankeprosess rundt studievalg. Besøk nettsidene våre når du kommer hjem fra messen, og les mer om de studiene som ligger ditt hjerte nærmest.  

Discover USN

Har du spørsmål om studier eller livet som student? Sjekk ut Discover USN.