Lahti University of Applied Sciences

Byen ligger ca. 10 mil øst for Helsingfors og har rundt 100 000 innbyggere. Universitetet har 5000 studenter. Lahti er mest kjent for sitt ry som vintersportby, men huser også et nytt konferanse og kulturlokale som de interesserte kan benytte seg av.

Avtaletype: Erasmus
Land: Finland
Institusjonens hjemmeside: Nettside
Kurskatalog: Kurskatalog
Til inspirasjon:

For fagretningene: 2 semesterplasser for Nordplusutveksling for sykepleiestudenter (4.semester: sykehuspraksis, 5.semester: hjemmesykepleie/psykiatri)

• Karakterkrav: Ingen.
  • Språkkrav: For å kunne dra ut på Erasmus+, må du ta EUs elektroniske språktest med minimum B2 som resultat.
  • Skolepenger og finansiering: HSN-studenter er på utvekslingsopphold og betaler ikke skolepenger. Studenter på Erasmus-utveksling får også Erasmusstipend. Studenter som reiser på Nordplus-utveksling får Nordplus-stipend. Semesterstudier her kan støttes av Lånekassen med utdanningslån/stipend og reisestøtte så lenge det er forhåndsgodkjent av HSN.
  • Godkjenning av studiepoeng: 30 ECTS tilsvarer 30 studiepoeng.
  • Semesterinndeling: Semester 1: september - januar. Semester 2: februar - juni.
  • Bolig: Du er selv ansvarlig for å skaffe bolig.