Lahti University of Applied Sciences

Byen ligger ca. 10 mil øst for Helsingfors og har rundt 100 000 innbyggere. Universitetet har 5000 studenter. Lahti er mest kjent for sitt ry som vintersportby, men huser også et nytt konferanse og kulturlokale som de interesserte kan benytte seg av.

Avtaletype: Erasmus
Land: Finland
Institusjonens hjemmeside: Nettside
Kurskatalog: Kurskatalog
Til inspirasjon:

For fagretningene: 2 semesterplasser for Nordplusutveksling for sykepleiestudenter (4.semester: sykehuspraksis, 5.semester: hjemmesykepleie/psykiatri)

Språkkrav
For å kunne dra ut på Erasmus+, må du ta EUs elektroniske språktest med minimum B2 som resultat.

Skolepenger/finansiering
Dersom du reiser på utveksling gjennom en Erasmus-avtale betaler du ingen skolepenger til vertsinstitusjonen. I tillegg får du et Erasmusstipend rett i lomma, som gjør et utvekslingsopphold hit økonomisk gunstig.
Klikk her for å lese mer om utveksling gjennom Erasmusordningen.

Semesterstudier støttes av Lånekassen med utdanningslån/stipend og reisestøtte så lenge det er forhåndsgodkjent av USN. Mer informasjon finner du her.

Godkjenning av studiepoeng: 30 ECTS tilsvarer 30 studiepoeng.

Semesterinndeling: Semester 1: september - januar. Semester 2: februar - juni.
Bolig: Du er selv ansvarlig for å skaffe bolig.