Vis studievalg

Forsker Grand Prix på HSN

Høgskolen i Sørøst-Norge skal for aller første gang arrangere Forsker Grand Prix. Arrangementet finner sted på Ælvespeilet kulturhus i Porsgrunn torsdag 21. september.

• Dato: 21. september 2017
  • Tid: kl. 18.00 - 21.00
  • Sted: other

Ti forskere entrer scenen. Hver av dem har fire minutter til å presentere sin forskning for publikum og et dommerpanel. De som får flest stemmer fra juryen og publikum går videre til den nasjonale finalen.

Forsker Grand Prix er norgesmesterskapet i forskningsformidling for doktorgradsstipendiater, der målet er å vise at komplisert forskning kan formidles på en populærvitenskapelig måte.

Årets kandidater representerer fem av åtte doktorgrader ved HSN, og tematikken er spennende og varierer fra helse til språk, skole og teknologi.

Billetter

Billetter til årets Forsker Grand Prix bestiller du på Ælvespeilets nettsider. Det koster 30 kroner per billett.