Helse

Artikkelarkiv

Øver på sykepleierferdigheter i moderne simuleringssenter

Topp moderne simuleringssenter for våre sykepleiestudenter i Porsgrunn!

Norsk eldreomsorg trenger masterkompetanse

– Den tverrfaglige masterutdanningen innen eldreomsorg er en sikker vinner i fremtidens helsetjeneste, sier Grethe Eilertsen, professor i klinisk sykepleie. Hun får full støtte av masterstudenten Jenny.

Master med lønn for optikere

Er du optiker? Da kan du ta master med lønn under studiene!

Optikere har ettertraktet kompetanse

Yrket for deg som vil jobbe med mennesker, helse og teknologi.

Disse egenskapene må en sykepleier ha

Å være sykepleier er mer enn å bare jobbe med mennesker. Kirsten forteller deg hva som kreves for å bli en dyktig sykepleier.

Utdannet, men ikke utlært! Derfor tar sykepleieren Merete videreutdanning ved USN.

Sykepleier Merete Jonsrud har tatt videreutdanning i legemiddelhåndtering. Det anbefaler hun flere med sykepleier- eller vernepleierutdanning å gjøre.

10 gode grunner til å bli sykepleier ved USN

Universitetslektor Dag og sykepleierstudentene Torine og Birgitte har ti gode grunner til å anbefale sykepleierutdanningen på USN.

Sjekk ut alle mulighetene dine som sykepleier ved USN

Som sykepleier har du et yrke som åpner mange karriereveier. Du kan ta en mastergrad eller spesialisere deg innen et felt. Eller kanskje du drømmer om å bli leder?

Videreutdanningen for deg som vil jobbe med psykisk helse hos barn og unge

Vil du ha verktøy for å hjelpe og snakke med barn og unge på en respektfull, hensynsfull og ivaretakende måte, så er dette en god videreutdanning for deg.

Master i optometri - Her får studentene forske på diabetes og syn

Om du velger en master i optometri og synsvitenskap får du være med å forske på diabetes, syn og øyehelse - sammen med noen av Norges fremste innen syn, optikk og øyhelse.

Det er sykepleier Tobias skal bli

Tobias får masse positiv respons fordi han valgte sykepleie som karrierevei. Han er sikker på at sykepleie er det rette yrket for han.

Norge trenger radiografer med master

Radiografer med mastergrad har bedre forutsetninger for å bidra til kunnskapsbasert tverrfaglig samarbeid om utvikling av kvalitetssystem og protokoller.