Finn en kreativ utdanning som passer for deg, enten du vil skape noe selv eller vise fram det andre lager. Her er svarene for deg som ønsker å ta en utdanning som gir deg mulighet til å bruke kreativiteten til i en jobb innen kunst, design eller kultur.

Mange studiemuliheter

Kombiner din lidenskap for kultur med en utdanning i ledelse og kulturpolitikk. Lær om alt fra festivalarrangering og gallerdrift til bedriftsledelse og  markedsføring. Er du interessert i musikk, litteratur, kunst eller annen form for kultur kan du få en jobb hvor du kan fordype deg i dine interesser og bidra til å formidle gode kulturopplevelser  til barn, unge eller voksne. Kanskje har du mye erfaring allerede, men mangler formell kompetanse? Kulturstudiet i Bø gir deg kompetansen du trenger.

Studer kulturledelse og gjør drømmejobben virkelig

Kombiner din lidenskap for kultur med en utdanning i ledelse og kulturpolitikk. Lær om alt fra bedriftsledelse til markedsføring - og arrangering av festivaler!

Vil du jobbe kreativt og formidle?

Har du mye skapertrang i deg som du gjerne vil gi videre? Da kan faglærer i design, kunst og håndverk være noe for deg. Som lærer kan du kombinere egen kreativitet med formidling av det du selv brenner for. Gjennom studiet får du mulighet til å utforske og eksperimentere med alt fra leire, tre og tekstil, til metall, film og videokunst.

Få et kreativt yrke

Vil du lære mer om det du kan, utforske nye teknikker og utvikle din egen unike kreative karakter? Du får både praktisk og teoretisk kompetanse som vil gjøre deg bedre rustet til å jobbe kreativt, alene eller sammen med andre.

Student i bachelor i visuelle kunstfag og design

Her bør vi flette inn disse to studiene. Da kan enten bachelor i visuelle kunstfag og design eller bachelor i visuell kommunikasjon være noe.

Tradisjoner i nye former

Liker du å skape med hendene, kan sitte timesvis for å få det resultatet du ønsker deg? På bachelor i folkekunst kan du fordype deg i tre, metall eller tekstil. Du lærer gamle håndverkstradisjoner og bruker det til å skape noe nytt, bygd på historie. Mer enn halvparten av studiet foregår på verksteder. Det betyr at det er mye praktisk utøvelse.