Her har vi plukket ut studier som passer for deg som vil jobbe med grafisk design, produktutvikling, merkevarebygging, medier, kommunikasjon og markedsføring.

Til deg som vil jobbe med merkevarebygging

Til deg som har en strateg i magen, et analytisk hode og som gjerne vil jobbe med produktutvikling eller merkevarebygging: Bachelor i markedsføringsledelse!

Utdanningen kombinerer markedsføring med ledelses- og økonomifag, som gjør deg svært ettertraktet for arbeidsgivere. Du kan søke deg til alle bransjer hvor du kan jobbe med salg, reklame, strategi, kjedeutvikling, markedsanalyse, undervisning og forskning.

Vi tilbyr også markedsføringsledelse som nettstudier. Søk en videreutdanning i markedsføringsledelse på nett i sommer!

Til deg som vil jobbe med reiseliv og markedsføring

Kan du tenke deg å jobbe med markedsføring eller utvikling av attraksjoner og reiselivsdestinasjoner mot både et norsk og internasjonalt marked?

Tre mennesker foran turistattraksjon i Berlni. Illustrasjonsbilde fra istock

Ja, da har vi også en utdanning som passer deg: Bachelor i internasjonal markedsføring og reiseliv.

Til deg som vil jobbe med spill og nye medier

Hos oss kan du lære om 3D-design og visualisering, digitale animasjoner og hvordan lage e-bok. Eller drømmer du om å designe din egen app for nettbrett og mobile medier?

På årsstudiet design i nye medier ved campus Notodden fordyper du deg i nye medier. Etter utdanningen er du kvalifisert for å jobbe i grafisk design- og spillbransjen, forlag og mediebedrifter.

Til deg som vil jobbe med webdesign og filmmanus

Er du nysgjerrig på webdesign, foto eller fortellerteknikk i film? På Notodden har vi også årsstudium i digital mediedesign som kan passe for deg.

Fra klasserom med designstudenter på Notodden. Medie- og designstudentene ved campus Notodden blir attraktive på jobbmarkedet.

Her får du mulighet til å utforske mulighetene i digitale verktøy. Kanskje vil du designe magasiner, nettsider eller gjøre virkelighet ut av et filmmanus?

Til deg som vil jobbe som grafisk designer

Du kan bli grafisk designer ved å studere visuell kommunikasjon hos oss. Med en bachelor i visuell kommunikasjon kan du jobbe med utvikling av visuell profil, kampanjer, logoutvikling, reklame og emballasje, redesign, webdesign, interaksjonsdesign, eksponeringsdesign, rådgivning og markedsføring.

Etter utdanningen er du godt rustet til å jobbe i design- og reklamebyråer, mediebedrifter og grafiske produksjonsbedrifter.

Ønsker du å jobbe kreativt?

Ønsker du deg et kreativt yrke? Da har vi mange muligheter for akkurat deg.