Vi har egen handelshøyskole – USN Handelshøyskolen – hvor du spesialiserer deg innen økonomi, markedsføring og innovasjon.

Du lærer hvordan utvikle og lede mennesker og selskaper, hvordan starte og leve av din egen bedrift eller kanskje eiendomsmegling er noe for deg? Mulighetene er mange.

USN Handelshøyskolen tilbyr ulike årsstudium, bachelor- og masterutdanninger innen flere  fagområder, samt en ph.d.-utdanning i Marketing Management.

Vil du ta bachelor i økonomi og ledelse? Eller kanskje du vil søke deg til siviløkonomstudiet? Du finner begge deler hos oss.

Våre studenter går raskt ut i jobb

Så hvorfor skal du velge akkurat handelshøyskolen på USN? Jo, vi foreslår for eksempel å bruke NIFUs kandidatundersøkelse fra 2018 som argument.

Den viser nemlig at 91 prosent av USNs masterkandidater er i jobb innen seks måneder etter uteksaminering. Det er gode tall, det!  Åtti prosent opplever også jobben som relevant for utdanningen sin.

Bachelor i økonomi og ledelse passer for personer som interesserer seg for økonomi og som er ambisiøse, men kanskje ikke vet hvordan de skal komme dit de vil. Studiet er et godt springbrett for å komme seg videre i livet. Det passer for deg som liker å utfordre deg, men som også vil ha trygghet når det kommer til jobbmuligheter.

Hva mener studentene om USN Handelshøyskolen?

Daniel Rezaie tar en bachelor i økonomi og ledelse ved USN Handelshøyskolen. Han melder blant annet at foreleserne er veldig flinke.

– Foreleserne våre har mye imponerende erfaring bak seg. De har jobbet høyt oppe i fagene de underviser i.

Tre studenter som studerer og diskuterer.

– Markedsføringsforeleseren vår har blant annet jobbet for Sony og ICA, og bedriftsøkonomiforeleseren har vært leder i en stor nordisk bedrift i mange år, forteller Daniel, som også synes at det er lett å få hjelp og veiledning av foreleserne.

– De ansatte er veldig hjelpsomme, og de kommer med løsninger og hjelper deg med alt du trenger. I tillegg er de veldig hyggelige og setter alltid av tid til deg.

Selv drømmer Daniel om å jobbe som selvstendig næringsdrivende i USA, og reise masse. Han anbefaler en bachelorgrad i økonomi og ledelse på USN Handelshøyskolen til alle som er ambisiøse og vet hvor de vil.

Studere i utlandet?

Drømmer du, som Daniel, om å jobbe eller studere i utlandet? Da er det jo svært gode nyheter at du kan ta deler av utdanningen din i utlandet. Denne muligheten dukker opp på femte semester.

Som utvekslingsstudent får du et innholdsrikt semester i et annet land hvor du opplever mye nytt og spennende. Nyttig å ha på CVen for karrieren din og jobbmulighetene. Vi legger selsvsagt til rette for at du skal få et best mulig opphold.

3 gode grunner til å studere økonomi

Lurer du på hvilken økonomiutdanning du skal velge? Økonomistudent Radhika gir deg gode råd.