USN har egen handelshøyskole

Du kjenner at det rykker litt i økonomifoten og vurderer hvor du skal søke studier. Kanskje vurderer du BI eller NHH - men visste du at du får en minst like bra utdannelse innen økonomi på Universitetet i Sørøst-Norges egen handelshøyskole?

Bachelor, master og årsstudium

USN Handelshøyskolen tilbyr både bachelor- og masterutdanninger innen en rekke fagområder, i tillegg til en ph.d.-utdanning i Marketing Management. Du skal heller ikke kimse av våre mange årsstudier og videreutdanningsstudier.

91% av ferdigutdannede studenter i jobb

Så hvorfor skal du velge akkurat handelshøyskolen på USN? Jo, vi foreslår for eksempel å bruke NIFUs kandidatundersøkelse fra 2018 som argument. Den viser nemlig at 91 prosent av USNs masterkandidater er i jobb innen 6 måneder etter uteksaminering. Det er gode tall, det! Og det skjønner jo du, med økonomifoten og alt. 80 prosent opplever også jobben som relevant for sin utdanning. 91% og 80%! Det er vi stolte av.

Tre studenter som studerer og diskuterer.

Hva mener studentene om USN Handelshøyskolen?

Daniel Rezaie tar en bachelor i økonomi og ledelse ved (gjett da?) nettopp USN Handelshøyskolen.  Han melder blant annet at foreleserne er veldig flinke.

– Foreleserne våre er alle sammen veldig flinke og har mye imponerende erfaring bak seg. De har jobbet høyt oppe i de fagene de underviser i.

– Markedsføringsforeleseren vår har blant annet jobbet for Sony og ICA, og bedriftsøkonomiforeleseren har vært leder i en stor nordisk bedrift i mange år, forteller han.

Han understreker også at det er lett å få hjelp og veiledning av foreleserne.  – De ansatte er veldig hjelpsomme, og de kommer med løsninger og hjelper deg med alt du trenger. I tillegg er de veldig hyggelige og setter alltid av tid til deg.

Selv drømmer Daniel om å jobbe som selvstendig næringsdrivende i USA, og reise masse. Han anbefaler en bachelorgrad i økonomi og ledelse på USN Handelshøyskolen til alle som er ambisiøse og vet hvor de vi.

Bachelor i økonomi og ledelse passer for personer som interesserer seg for økonomi og som er veldig ambisiøse, men kanskje ikke vet hvordan de skal komme dit de vil. Dette studiet er et veldig godt springbrett for å komme seg videre i livet. Det passer for deg som liker å ta risikoer, men som også vil ha trygghet når det kommer til jobbmuligheter.

3 gode grunner til å studere økonomi

Lurer du på hvilken økonomiutdanning du skal velge? Økonomistudent Radhika gir deg gode råd.

Studere i utlandet?

Drømmer du, som Daniel, om å jobbe eller studere i utlandet? Da er det jo svært gode nyheter at du kan ta deler av utdanningen din i utlandet. Denne muligheten dukker opp på femte semester. Les mer om hvor du kan studere her.