Radhika Gupta er siviløkonomstudent, og har allerede tilbragt flere år ved USN. Hun har en bachelor i økonomi og ledelse fra Kongsberg, en bachelor i regnskap og revisjon fra campus Vestfold, og studerer nå til å bli siviløkonom på campus Ringerike med spesialisering i finans.

Siviløkonomer er attraktive på arbeidsmarkedet

Radhika valgte å ta en master i økonomi og ledelese - siviløkonom  slik at hun blir attraktiv på jobbmarkedet. Siviløkonomiutdanningen er den høyeste utdanningen innen økonomi og ledelse, rettet mot lederstillinger i privat næringsliv og offentlig forvaltning.

Drømmejobben

Radhika drømmer om å jobbe i et av de store firmane som PwC eller KPMG. Her forteller hun også hvordan det er å studere siviløkonom på USN.

Gode forelesere

Radhika forteller at foreleserne ved studiet er meget dyktige. Ved USN får du også bedre kontakt med underviserne enn ved flere større universiteter.

To økonomistudenter som jobber foran en mac maskin.

Godt sosialt miljø på USN

Som så mange andre som studerer ved USN, peker hun på fordelene ved at studentene ikke "drukner" i svære bygninger og overveldende forelesningssaler, og at de arbeider sammen i et fellesskap.

– Man føler seg aldri alene på skolen, det er bare gøy å dra dit når en kan treffe så mange hyggelige bekjente, sier Radhika.

3 gode grunner til å studere økonomi

Lurer du på hvilken økonomiutdanning du skal velge? Økonomistudent Radhika gir deg gode råd.