Arbeidslivet er i konstant endring og trenger oppdatert kompetanse for å tilpasse bedriften en ny digitalisert virkelighet. Hos oss har du mulighet til å bli bedre på det du skal jobbe med – og du kan studere på nett akkurat når det passer deg!

Høres fristende ut? Med en videreutdanning kan du mestre morgendagens oppgaver enda bedre. Vi har nettkursene som gir deg komeptansen du trenger for å gjøre virksomheten din mer lønnsom.

Markedsføringsledelse på nett!

Hvordan kan du gjøre virksomheten mer lønnsom? Om du jobber med markedsføring eller ønsker du å jobbe med markedsføring vil nettstudiet i markedsføringsledelse gi deg en bred forståelse av dette feltet.

Markedsføringsledelse handler om å tilpasse varer og tjenester til markedets behov, og dirigere strømmen av varer og tjenester til  kundene dine.

Når virksomheten din de riktige kundene? Har du riktig produkter og tjenester, og er alt riktig priset? Er du til stede riktig kanaler og treffer kommunikasjonen?

illustrasjon av markedsføring og praksis Du vil få bred kunnskap innen markedsføringsledelse i vårt nettstudium.

Svarer du nei eller vet ikke på noen av spørsmålene, er nettstudiet i markedsføringsledelse noe for deg. I sommer er det faktisk gratis å studere videreutdanning i markedsføringsledelse ved USN Handelshøyskolen.

Bli bedre på prosjektledelse

Vil du bli bedre på prosjektledelse, kan du oppfylle ønsket hos oss. Og det beste: Her kan du studere prosjektledelse på nett!

student som studerer prosjektledelse foran pcStuder prosjektledelse på nett til høsten

Studiet gir deg en grundig innføring i prosjektledelse som fag, og hvordan unngår fallgruvene. Arbeidsformen brukes på nesten alt fra små til svært store oppgaver, og du du får ferdighetene du trenger til å jobbe i og lede prosjekter.

Etter fullført studium i prosjektledelse vil du være kompetent til å:

• Bidra til konstruktivt prosjektarbeid
  • Bidra til utviklingen av en prosjektkultur i egen virksomhet
  • Forstå hvilke krav arbeidsformen stiller til prosjektlederen

Bli en bedre leder

Ønsker du å heve lederkompetansen din? Vil du ta markedsføringsledelse i sommer og prosjektledelse til høsten? Det kan da inngå i graden årsstudium i ledelse. Men et årsstudium i ledelse setter du selv sammen studiene som er relevante for deg og din virksomhet. Og om nettundervisning er det som er viktig for at du skal kunne gjennomføre et årsstudium i ledelse kan du velge økonomistyring og regnskap til våren.