Årsstudium

Hvis du vet nøyaktig hva du er interessert i, eller gjerne vil ta en liten smakebit av en utdanning kan et årsstudium passe perfekt for deg. Hos oss kan du sette av et år til å fordype deg i alt fra IT og informasjonssystemer og til spesialpedagogikk, idéhistorie eller bedriftsøkonomi.

For deg som akkurat er ferdig på videregående skole kan et årsstudium være den perfekte inngangen til studentlivet. Finn ut hva du er interessert i, hva du har lyst til å drive med, eller ta deg et år til å tenke og lær deg noe nytt i mellomtiden.

Årsstudium i friluftsøivMulighetene er mange for deg som vil ta et årsstudium

For deg som allerede har en utdanning, men vil lære noe nytt eller fokusere på noe annet kan et årsstudium være en produktiv måte å finne veien videre. Blant våre årsstudium finner du også fag for den kreative - som folkemusikk og kunst og design, eller hva med et års fokus på friluftsliv, kultur- og naturveiledning for naturelskeren?

Videreutdanning

Har du allerede en utdannelse og yrke som du vil fortsette med? Da kan en videreutdanning være veien til neste steg i karrieren. Sjekk ut dine muligheter med å ta en videreutdanning til høsten!

Nettstudier

Er du sulten på å lære noe nytt, men ikke helt i modus til å flytte på deg? Vil du gjerne studere, men samtidig være fleksibel og kunne kombinere med andre ting? Våre nettstudier gir deg fullverdige utdanninger i flere forskjellige grader, og du kan fullføre dem hvor som helst. Visste du at du kan få en mastergrad som grunnskolelærer på nettet, for eksempel? Eller at du kan ta en teknologimaster hvor som helst?

nettstudent ved usn

Hos USN kan du bli nettstudent - vi tilbyr flere utdanninger på nett.

Med nett- og samlingsbasert undervisning får du også muligheten til å bli godt kjent med dine medstudenter.

Både for deg som studerer for første gang og for deg som ønsker å videreutdanne deg har vi nettstudier som gjør utdanningen lett å kombinere med din hverdag. Fra årsstudium til mastergrad, med fokus på språk, miljøvern, design eller kanskje historie? Vi har nettstudier som passer dine interesser, dine ambisjoner og din livsstil.

Har du fagbrev og drømmer om å videreutdanne deg?

Har du allerede en utdanning, kanskje du til og med har jobba et par år allerede? Plutselig kjenner du at det høres spennende ut med en ingeniørutdanning. Da er Y-veien tingen for deg. Du kan nemlig bli ingeniør på bare 3 år, med vårt skreddersydde studieløp for deg som allerede har fagbrev.  To studenter som tar y-veien ved usn

Du sparer et år sammenlignet med ordinærløpet med forkurs for ingeniørutdanning. Erfaringen du har fra din yrkesfaglige bakgrunn gjør deg godt forberedt for studiet, og den nye tittelen som ingeniør gjør deg attraktiv på arbeidsmarkedet.