Hvorfor du skal studere? Uten utdanning stiller du bakerst i jobbkøen fordi mange andre i den samme køen har utdanning å vise til. Vi trenger kunnskap for bedre å forstå verden vi lever i og få samfunnet til å gå fremover.

Hva skal jeg bli når jeg blir stor? Det er helt opp til deg selv, men vi vet at det store utdanningsvalget ikke er like enkelt for alle.

Det finnes ingen fasit og dermed ingen feil svar.

Her får du en grei oversikt over alt du kan bli ved USN.

Finn riktig utdanning – her er studietilbudene våre

Verden endrer seg raskere enn noen gang, og arbeidslivet trenger kandidater som kan tenke nytt,  løse akutte utfordringer, ser fremover, er kreativ og handlekraftig. Den kandidaten kan være deg!

Tankekart med oversikt over alt du kan bli hos oss. Navn skrevet på yrker på blå bakgrunn og hvit og mørkeblå skrift. Laget av grafiker Lise Ringstad

Bli ettertraktet på jobbmarkedet

Med utdanning blir du ettertraktet på jobbmarkedet, men det kan virke uoverkommelig å skulle bestemme deg for hva du skal studere.

Det viktigste er at du finner en utdanning som passer deg, et yrke du gleder deg til å gå inn i, hvor du kan bruke den du er og alt du er god på.

Studiesituasjon med studenter på rekke og rad  en forelesningssal, auditorium

Som universitet vil vi gjerne hjelpe deg med det. Vi vil at du skal finne riktig utdanning og at den riktige utdanningen skal finne deg. Derfor samarbeider vi tett med arbeidslivet og gjør alt vi kan for å legge til rette for at du skal komme ut i en jobb du trives med etter studiene.

For det er du som skal forme fremtiden!

Slik er det å være student hos oss

Hos oss kan du velge å studere ved åtte ulike studiesteder, eller campuser som vi kaller det, i fylkene Viken og Vestfold/Telemark. Her kan du lese mer om studielivet på hver campus:

Usikker på hva du skal velge?

Ikke klar for å binde deg til en bachelor eller master? Dette er studiemulighetene du kanskje ikke har tenkt over.