Teknologi

Vil du utvikle ny teknologi eller nye produkter?

Ønsker du å se konkrete resultater: enten det er broer eller bygg, mikrochiper i helseutstyr, nye IT-løsninger eller løsningen på plast i havet? Med en ingeniørutdanning kan du bidra til det grønne skiftet.

Teknologi
Slik får du jobbe med teknologi!

Hvordan velge riktig ingeniørstudie og hva er egentlig maritime studier? Her er svarene for deg som vurderer å studere teknologiens verden.

Hvordan velge riktig ingeniørstudie og hva er egentlig maritime studier? Her er svarene for deg som vurderer å studere teknologiens verden.

Ingeniørutdanning med praksis og godt studentmiljø

Ingeniørutdanning med mye praksis erfaring og et godt studentmiljø gjør at Mathias og Timonas trives som ingeniørstudenter hos oss. Les mer om hvordan de blir godt rustet før de går ut i ingeniøryrket.

Dette kan du tjene i maritim bransje

Vurderer du å ta en maritim utdanning? Ikke bare er sjansene for å få jobb store, mange ansatte innen maritim bransje har gode inntekter, skattefordeler og andre økonomiske fordeler. Sjekk hva lønnsnivået ligger på.

Tre veier til høyere lønn og en karriere innen datateknologi

Er du ingeniør og vurderer mastergrad? Selv om det er lett å la seg friste til å komme fort ut i jobb, vil en mastergrad være en økonomisk god investering for fremtiden. Her er tips til tre lønnsomme teknologimastere.


Dette kan du bli med studier i natur og miljø

Lurer du på jobbmulighetene med studier i natur og miljø? Les om hvor raskt Alessandra fikk jobb – og alle karriereveiene med bachelor i natur- og miljøforvaltning.

Dette er jobbmulighetene med master i Systems Engineering

Mathias kan velge og vrake i stillinger med master i Systems Engineering. Her får du svar på hva fagfeltet egentlig er – og alle jobbmulighetene.

Mest fornøyde ingeniørstudenter i landet

VI har landets meste fornøyde ingeniørstudenter for andre år på rad Det viser resultatene fra Studiebarometeret.

Dette vinner bedriften din på nærings- og industrimaster

Med en nærings- eller industrimasterstudent i halv stilling i tre år, får bedriften din tilgang til nyeste kunnskap som kan bidra til innovasjon og utvikling.

Dette er mulighetene for deg som velger maritime studier

I maritim næring har du et hav av jobbmuligheter – og hele verden som arena. Det er ofte godt betalte jobber, noen med mye fritid.

Næringslivsledere søker ingeniører

Behovet for ingeniører er stort. Næringslivet kapret ingeniører før de er ferdig utdannet.