Teknologi

Vil du utvikle ny teknologi eller nye produkter?

Ønsker du å se konkrete resultater: enten det er broer eller bygg, mikrochiper i helseutstyr, nye IT-løsninger eller løsningen på plast i havet? Med en ingeniørutdanning kan du bidra til det grønne skiftet.

Teknologi
Slik får du jobbe med teknologi!

Hvordan velge riktig ingeniørstudie og hva er egentlig maritime studier? Her er svarene for deg som vurderer å studere teknologiens verden.

Hvordan velge riktig ingeniørstudie og hva er egentlig maritime studier? Her er svarene for deg som vurderer å studere teknologiens verden.

Dette kan du bli med studier i natur og miljø

Lurer du på jobbmulighetene med studier i natur og miljø? Les om hvor raskt Alessandra fikk jobb – og alle karriereveiene med bachelor i natur- og miljøforvaltning.

Dette er jobbmulighetene med master i Systems Engineering

Mathias kan velge og vrake i stillinger med master i Systems Engineering. Her får du svar på hva fagfeltet egentlig er – og alle jobbmulighetene.

Mest fornøyde ingeniørstudenter i landet

VI har landets meste fornøyde ingeniørstudenter. Det viser resultatene fra Studiebarometeret.

Dette vinner bedriften din på nærings- og industrimaster

Med en nærings- eller industrimasterstudent i halv stilling i tre år, får bedriften din tilgang til nyeste kunnskap som kan bidra til innovasjon og utvikling.

Dette er mulighetene for deg som velger maritime studier

I maritim næring har du et hav av jobbmuligheter – og hele verden som arena. Det er ofte godt betalte jobber, noen med mye fritid.

Næringslivsledere søker ingeniører

Behovet for ingeniører er stort. Næringslivet kapret ingeniører før de er ferdig utdannet.

Gode jobbutsikter for ingeniører

Norge søker ingeniører. Det er blant den mest etterspurte utdanningen blant bedriftene. Bare hør hva NHO sier om ingeniørjobbene.

Dette kan du løse som ingeniør

Vil du bli ingeniør, men lurer på hva en ingeniør egentlig jobber med? Sjekk alt du kan være med på å løse med en ingeniørutdanning.

5 grunner til hvorfor du bør studere ingeniørfag ved USN

– Det styrker undervisningen vår at vi har en tett kontakt med praksisfeltet, eller til virkeligheten om du vil.