Politecnico di Torino

Lærestedet har aner tilbake til 1859, men ble formelt etablert i 1906. Det har spesialisert seg innenfor teknologisk utdanning og tilbyr enkelte kurs innen ingeniørfag på engelsk. Politecnico di Torino har omkring 26 000 studenter.

Land: Italia
Institusjonens hjemmeside: Torino
Kurskatalog: Courses
Til inspirasjon:

torino

Antall plasser

4 semesterplasser for master og PhD i Ingeniørfag

Opptakskrav

Det er ingen spesielle karakterkrav. For å følge undervisning på engelsk må du ha tilfredsstillende språkkunnskaper i engelsk. Dersom fagene du ønsker å ta blir undervist på italiensk, må du kunne beherske språket godt.

Levert karakterutskrift og søknad innen fristen.

Søknadsfrister

Klikk her for informasjon om hvordan søke utveksling. Kandidatene blir vurdert og rangert og listen over studenter som er aktuelle blir deretter sendt videre.

Intern frist HSN er:

• 1. februar for kommende høstsemester
  • 15. september for kommende vårsemester

Skolepenger og finansiering

HSN-studenter betaler ingen skolepenger, og får Erasmus-stipend som i 2015 var på ca. 350 euro per måned.

Semesterstudier støttes av Lånekassen med utdanningslån/stipend så lenge det er forhåndsgodkjent av HSN.

Godkjenning av studiepoeng

30 ECTS tilsvarer 30 studiepoeng ved HSN

Semesterinndeling

• Semester 1: September -desember
  • Semester 2: Februar-juni

Bolig

Du kan søke bolig via universitetet. Les mer her.

Studenter trenger ikke visum for å studere i Italia

Som utreisende student må du ha