USNexpo 2019 i Kongsberg

Nyskaping, ingeniørkunst og spennende teknologi under USNexpo 2019. I år arrangeres den store teknologimessen 28. mai.


28 May

Praktisk informasjon

 • Dato: 28. mai 2019
 • Tid: Hele dagen
 • Sted: Kongsberg
 •  

  Program

  10:00 - 10:15: Offisiell åpning
  10:00 - 15:00: USNexpo utstilling

   

Illustrasjonsfoto ingeniørfag Expo. Foto: Tine Poppe

 

La deg inspirere og begeistre av ingeniørkunst, nyskaping og spennende teknologi når flere hundre snart ferdige ingeniørstudenter viser «hva de er gode for».

Program

Kl.10.00: Åpning av USNexpo 2019 ved instituttleder Olaf Hallan Graven

Kl.10.00-15.00: Teknomessen er åpen fra kl.10.00-15.00, med 14 stands, 6 utstillere, 3 foredrag, expo-quiz med premier, kåring av 3 priser, åpent Vitensenteret for alle, Expo-krok med kaffe, twist og teknoprat

Stands

Årets bachelorstudenter presenterer sine prosjekter. Alle de 12 prosjektene er på oppdrag fra næringslivet. Det er to stands i 3.etasje ved NITO og studieveiledere ved USN

Utstilling

Det er 6 demonstrasjoner av ulike forskningsprosjekter inkl. drone i Dronesonen

Foredrag

Kl.11.15-11.45 i auditoriet Hegstad: «Kort innføring i astrofysikk og relativitetsteori» ved Universitetslektor Inga Hanna Dokka

Kl.12.00-12.30 i auditoriet Becker: «Fly A Rocket» ved maskiningeniørstudent Nils Øines

Kl. 12.45-13.15 i auditoriet Hegstad: «Hva er kompositt?» ved professor Mehdi G. Mousavi

Kl.13.30-14.00 i auditoriet Becker: «Kort innføring i astrofysikk og relativitetsteori» ved Universitetslektor Inga Hanna Dokka

Kl.14.15-14.45 i Auditoriet Hegstad: «Fly A Rocket» ved maskiningeniørstudent Nils Øines

Om expo

USNexpo er en viktig møteplass for næringslivet og ingeniørstudenter, og publikum får oppleve naturfag, fysikk og matematikk i praksis. 

Teknologimessen er et av årets høydepunkter hvor du får se resultatene av intenst, kreativt og faglig arbeid fra våre ingeniørstudenter. Messen skal vekke nysgjerrighet hos både fremtidige studenter, potensielle arbeidsgivere og publikum generelt.

USNexpo er spesielt tilrettelagt for distriktets arbeidsliv. Mange av prosjektene er utført på oppdrag fra eksterne oppdragsgivere, som viser at Universitetet i Sørøst-Norge har nær kontakt og godt samarbeid med industri og næringsliv.

Ingeniørstudentene gleder seg til å vise hva de har utviklet, og hovedprosjektene presenteres på ulike stands på campus gjennom hele denne dagen.  

USNexpo arrangeres i år for første gang ved campus Kongsberg. Messen arrangeres også ved campusene Vestfold og Porsgrunn samme dag.

Velkommen til en spennende arena for teknologiprat, idéutveksling og teknologiske nyvinninger.

 

Sponsor

NITO Kongsberg