Vis studievalg

Rammeplankonferanse om kunst, kultur og kreativitet

Hvordan påvirker endringene i rammeplanen arbeidet med fagområdet kunst, kultur og kreativitet? Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen arrangerer i samarbeid med Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) konferanse om den nye rammeplanen med utgangspunkt i fagområdet kunst, kultur og kreativitet.

• Dato: 15. november 2017
  • Tid: kl. 08.30 - 16.00
  • Sted: Campus Drammen, Union Scene

RammeplankonferansenDenne konferansen retter seg mot barnehageledere og barnehagelærer. Vi vil presentere aktuell forskning og barnehagers arbeid innenfor fagområdet, og vil gi deg ideer og innspill til hvordan tolke og ta i bruk den nye rammeplanen.

Konferansen er fullbooket. Klikk her for å sette deg på venteliste. Tilbakemelding gis 8. november til de som står på venteliste om de får plass på konferansen. Ingen deltakeravgift.

Se Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen egen side for konferansen og program.