Campus Bø

Bø er både by og bygd og kan friste med et variert tilbud innen musikk, idrett og kultur. Bø er kåret til landets beste kulturkommune og studentkroa er kåret til beste konsertscene.

I Bø kryr det av muligheter – og er det du noe du savner så finner du fort noen å starte det sammen med. Du kan velge mellom nær 50 studier innen økonomi og ledelse, IT, natur og miljø, frilufts - liv, idrett, kulturledelse, språk, ex.phil, historie og forfatterstudium. 

Selve høgskoleanlegget er åpent og innbydende. På campus finner du i tillegg til forelesningslokalene også studentkantine, bibliotek, små områder tilrettelagt for gruppearbeid, studentbarnehage og studentkro.

Gullbring kulturanlegg, med både svømmehall og idrettsbaner, er nærmeste nabo til høgskolen.

Kommunen er omkranset av vakker natur med skog, fjell og vassdrag. Nesten 3000 studenter er tilknyttet Bø. Mange nok til mangfold, få nok å bli sett og ivaretatt.

Student i Bø

Gjennom nålauget: Det var 15 stykk som søkte på stillinga som festivalkoordinator hos Notodden Blues Festival. Den tidlegare HSN-studenten Mari Beate Sannes (29) fekk den gilde jobben.

Tidlegare student kapra draumejobben

Mari Beate Sannes (29) har studert kultur ved studiestad Bø og hatt 13 verv ved Kroa. Nå har ho fått jobb som festivalkoordinator på Notodden Blues Festival.


Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus
CAMPUS
Mer informasjon om våre studiesteder
Studentenes A-B-C
STUDENTENES ABC
Det du trenger å vite som ny student

Siste nytt fra campus