Vis studievalg

Volleyuka i Bø

Opp mot 1000 barn, ungdom og studenter kan komme til Bø under volleyballuka. I helgen kommer også norgeseliten i sandvolleyball.

22 May

• Dato: 22. mai 2017 - 24. mai 2017
  • Tid: Hele dagen
  • Sted: Campus Bø

Volleyuka Bø 2017 arrangeres av studenter på BA i idrettsvitenskap, fordypning Sport Management. Uka er et arrangement som legger til rette for volleyballspill for barn, ungdom og studenter i Bø, og legger til rette for Norges Tour for eliten.

I år samarbeider studentene med Bø Volleyballklubb, som håper arrangementet vil at mange unge får lyst til å spille volleyball aktivt.

Norges største?

Arrangementet hatt stor oppslutning tidligere år, og er kanskje Norges største sandvolleyballarrangement. I 2016 var det totalt ca.1000 aktive under Volleyuka, i 2017 har arrangørene som mål å komme opp imot samme antall deltagere.

Volleyuka Bø 2017 skal være en arena for idrettsglede, vennskap og erfaringer. Studentene er opptatt av at deltagerne skal sitte igjen med mange gode idrettsminner, og at arrangementet skal komme både volleyballsporten og Bøsamfunnet til gode!

Arrangementet er en del av emnet Markedsføring og arrangement, på fordypningen i Sport Management på bachelor i idrettsvitenskap.

Det er fem studenter i arrangementsgruppa. De planlegger og gjennomfører arrangementet og skal som del av dette også rekruttere andre studenter fra Bø som frivillige

3.klasse ved Bø og Folkestad skole er invitert til å åpne arrangementet og de vil denne første dagen få undervisning i volleyball. Dag 2 av arrangementet er satt av til breddeturnering fra 16 år og oppover. Dag 3 arrangeres det ungdomsturnering for alle i alderen 13-19 år.

Norgeseliten til Bø

Som en avslutning på arrangementet vil Norges Tour bli arrangert i Bø helga 26-28.mai. Norges Tour er en del av konseptet We Move. Denne helgen kommer norgeseliten i sandvolleyball til Bøs flotte sandvolleyballanlegg for å spille kamper.